Kaller du meg feig?

Det er ikke meningen å henge ut folk, men akkurat nå kan jeg ikke dy meg. Jeg har fått nok av en viss person. Det er ikke det at jeg tror at personen ikke har gode intensjoner innerst inne, men jeg klarer ikke lenger ta det seriøst.

Feig?

For denne personen sier at han skulle bidratt til en bedre verden om han bare ikke ble så kveldstrøtt. Dette er personen som sier han vil ofre mye, bare ikke friheten til å kunne kjøpe 500 gram cheezedoodles og 1,5 liter ingefærøl med god samvittighet.

Dette kunne vært selveste Ole Brumm, men det er ikke det. Det er ikke en fantasifigur, og hver gang jeg setter fingeren på litt manglende mot blir det dårlig stemning.

Kaller du meg feig??? 

Jeg klarer ikke et sekund til i samme rom med denne personen om han ikke i det minste erkjenner sin patetiske natur. Denne personen….

…vet du hvem det er?

Det er meg det.

Pose og sekk

Når det er sagt så har jeg har aldri helt forstått hva som er så galt med å ville ha både pose og sekk? Pose passer bra dersom du er på Rema, mens sekk er mer egnet for lengre turer med mulighet for sludd eller annet ruskevær. Du drar ikke på fjelltur med en bærepose?

Men kan man være feig og modig på samme tid? Jeg er i såfall en mest feig. Som når jeg streifer forbi avisstativet utenfor Narvesen og ser forssiden med skrekk og gru og pass på eller så er du ille ute. Da blir jeg redd. 

Ute på gårdene der ingen skulle tru at nokon kunne bu er de også redde. De har ikke hatt besøk fra fremmede siden Asbjørnsen var der en gang på 1800-tallet, men de har allerede installert dobbel lås, piggtråd, snubletråd og overvåkningskamera på hele gårdstomta.

Vi er mange som er redde. Men kanskje vi ikke trenger å være feige? Når jeg tenker meg om er det to forskjellige ting.

Illustrasjonsfoto av den feige løven er fra filmen Trollmannen fra Oz basert på L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s