Bø!

Jeg prøvde virkelig. Når skolissa mi har gått opp har jeg gått til side for å knyte. Her om dagen trynet jeg på sykkelen og ropte hjelp jeg faller tre ganger og forberedte et kontrollert fall mot høyre.  Jeg har virkelig vært eksemplarisk. Inntil nå. For nå napper det som kråka i fugleskremselet. Jeg bare må gi etter. Jeg bare må være….

BARNSLIG.

Ikke sånn barnslig som når jeg ligger på gulvet med barna og bader i legoklosser. Ikke sånn barnslig som når jeg ser den firehundreogfemtitusende Play Doh-videoen på IPaden. Eller plasker fordi alle barna plasker, alle barna plasker, og ja og ja og ja.

Nei, jeg snakker om sånn skikkelig barnslig. For jeg er bare voksen utenpå. Inni er jeg fortsatt 12 år og svinger meg i slengtauet, eller løper ned sklia og brekker kragebenet. Du ser på meg og ser kanskje en seriøs person, men kommer du nærmere vil du se at jeg har sjokolademelkebart og cheezedoodles mellom tennene. Han der, tenker du. Han er disiplinert når det kommer til løpetrening. Hahaha. Lurte deg! I realiteten er jeg bare på rømmen fra Segways, Facebook og min egen prat om boligpriser; nei nå må det snart snu. Jeg tror det må være en boble jeg.

Jeg skulle ønske jeg ikke var så hjerneløs og heller brukte denne tiden på noe fornuftig, men kråkene gir seg ikke. Kra kra! Bare arbeid og ingen lek gjør at du kjeder deg og blir kjedelig selv!

vlcsnap-2013-01-08-15h29m58s146
– Hvordan kan du snakke dersom du ikke har en hjerne?  – Jeg vet ikke, men noen mennesker uten hjerne snakker veldig mye…

Én, to, tre – Norges minst leste blogg er tilbake. Eventyret fortsetter – og denne gangen skal jeg være skikkelig barnslig!

the_wonderful_wizard_of_oz2c_009
– Følg med en sjelden gang dersom du er på utkikk etter litt hjerneløst innhold!

 


Kreditering: Tegnet illustrasjon av Scarecrow (Fugleskremselet uten hjerne)  er av William Wallace Denslow [Public domain], via Wikimedia Commons. Foto av Scarecrow  er av James Allen. Bilde og sitat fra filmen Trollmannen fra Oz basert på L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s