Og så blar vi om til neste side…

Det var en gang en eventyrer som tidvis måtte bruke av sin fritid på kreativt åndsarbeid. En dag fant han ut at han skulle være redaktør og skribent for sin egen ikke-kommersielle blogg. Det var veldig langt utenfor komfortsonen, men han bestemte seg for å utforske formatet som hadde fått fornyet oppmerksomhet i likhet med rumpetaske som han aldri kunne se for seg ble hipt igjen.

Bloggformatet viste seg å givende. Gjennom en miks av kåserier om hverdagen til mer personlige og symbolske tekster kunne han formidle et bilde av en menneskelig sjel i hverdagens tømmerrenne, samt formidle idéer som forhåpentligvis kunne gi leserne noe positivt.

Stien han kom fra

Gjennom denne type skriving utfordret han selvet til å uttrykke seg fritt og oppdaget at de små historiene ga resonans. Han fant stien han kom fra og rakk å dra helt tilbake til roten før hårene ble grå, leddene stive og øynene tunge. Gjennom fire nye øyne så han alt på nytt.

Og traktoren var ikke rusten, selv om det så slik ut. Den hadde bare levd et langt liv. Dratt tung last etter seg. Men den virket fortsatt. Og kaffekakene til mormor smakte akkurat som før. Og selv om fôrhøsteren stirret tomt ut i luften mot gården så betød ikke det at det rødglødende i horsisonten var speilinger i atmosfæren.

Langt, langt borte…

Gjennom å reflektere over de seks kreative og kunsteriske eventyrene han hadde hatt ved siden av studier og jobb, så ble det enda litt klarere hva som lyser og glitrer. Den kreative siden er noe å være stolt av og den kan brukes til å skape verdi. En verdi som ikke har med penger eller personlig suksess å gjøre, men som handler om å bruke det man har lært til å hjelpe andre.

Og i alle eventyr er tallet syv et sjangertrekk. Så hvem vet? Om syv somre og syv vintre gir han kanskje ut sin første eventyrbok…?

IMG_1073

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s